Taxatierapport | Floristijn NVM Woning Taxateur

Wanneer een taxatierapport nodig

De meest voorkomende redenen voor het aanvragen van een taxatie zijn het aan- of verkopen van een woning. Toch zijn er meerdere zaken denkbaar waarbij een taxatie vereist is, zoals:

  • Het oversluiten van een hypotheek;
  • Wanneer de belastingdienst erom vraagt;
  • Een second opinion bij de aankoop of verkoop van een huis;
  • Bij het ophogen van de hypotheek, bijvoorbeeld voor verbouwing;
  • Wanneer het huis op een andere naam komt, bijvoorbeeld bij een echtscheiding;

Geen verwarring maar een duidelijke taxatie

Floristijn NVM Woning Taxateur taxeert volgens de normen van NVM. Een voordeel hiervan is dat de woningen op dezelfde wijze worden getaxeerd en er geen verwarring zal ontstaan over wat er wel en wat er niet bij het woonoppervlak hoort. Onze taxateurs zullen de complete woning nauwkeurig in kaart brengen in een onafhankelijk taxatierapport.

Gevalideerd taxatierapport in Eindhoven en omgeving

Bij de aankoop van een woning is er meestal een hypotheek nodig. Hypotheekverstrekkers vragen om een gevalideerd taxatierapport. Floristijn NVM Woning Taxateur kan deze taxatie voor u regelen vanaf € 625,- incl. btw. Onze gevalideerde taxatie voldoet aan alle eisen van hypotheekverstrekkers. Een taxatierapport is niet onbeperkt geldig, houd hier rekening mee!
N.B. Er zijn hypotheekverstrekkers die zes maanden aanhouden, maar er zijn er ook die enkel een taxatierapport van maximaal drie maanden accepteren. Vraag dit dus altijd even na.

Regel uw taxatie vandaag nog!

Waar is Floristijn NVM Woningtaxateur

Als NVM taxateur zijn wij uiteraard aangesloten bij NVM, maar ook bij NWWI en NRVT.